Kunskapsbank
Svåra samtal

Hämta guiden här

Svåra samtal


Hur svårt kan det vara? Behöver du stöd inför planeringen av ditt svåra samtal? Vill du ha våra bästa tips för att undvika att göra de vanligaste misstagen? Ladda ner vår checklista och planeringsmall här nedan för att göra dig mer förberedd och säker inför tuffa samtal!

Centralt i alla typer av svåra samtal är att du som chef ska hjälpa och vägleda din medarbetare vidare i sin utveckling. Vi vet att den stora utmaningen är oron för att medarbetaren ska känna sig kränkt och sårad, därför är det viktigt att du i samtalet alltid förmedlar att du istället vill ge en hjälpande hand.


Fyll i dina uppgifter för att hämta guiden!

Våra populära utbildningar

Ny som chef

Var: Stockholm, Göteborg & Malmö
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

En hands-on utbildning där du får en verktygslåda som du kan använda i din vardag direkt efter utbildningen. Du får de viktigaste redskapen för att undvika dikeskörningar och istället få en raketskjuts i ditt nya uppdrag som chef.

Leda utan att vara chef

Var: Stockholm, Göteborg & Malmö
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

För dig som har förtroendet att leda andra människor utan att ha chefsansvaret. I den här utbildningen får du teorier och verktyg som ger dig ökad förståelse, både för dig själv och hur du kan leda och påverka andra.

Hållbart ledarskap

Var: Stockholm
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

Hållbart ledarskap är utbildning där du under 3 heldagar får kunskap och verktyg för att arbeta mer hållbart och produktivt. Du får knepen som hjälper dig att prioritera, ta rätt beslut och ansvar för din hållbarhet kopplat till ditt uppdrag.

Privat: Effektiv kommunikation – DISC

Var: Stockholm
Typ: Utbildning
Längd: 1 dag

Behöver du utveckla din kommunikation så att dina medarbetare uppfattar dig rätt? Är du intresserad av att förstå dina medarbetare bättre? Vill du minska risken för missförstånd och öka effektiviteten i ert samarbete? Då är detta utbildningen för dig!

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!