Kunskapsbank
Medarbetarskap & ledarskap

Guide

Medarbetarskap och ledarskap


Tänk dig att komma till ett arbete där alla medarbetare tar ansvar för sin arbetssituation, sina behov och resultatet. Där transparens är normen, där dialogen är öppen, konstruktiv och kulturen är tillåtande och innovativ. Tänk dig att uppnå detta och att resultatet blir stort engagemang, närvaro, kundnöjdhet och prestation.

I denna guide får du ta del av en övning som främjar det vi kallar medarbetarskap och det gemensamma ansvarstagandet. Men vad betyder medarbetarskap? Ledarskap har de allra flesta av oss koll på. Men medarbetarskap? Och, att du som ledare är synnerligen delaktig i det arbetet?

Hämta vår guide här och lär dig mer.


Fyll i dina uppgifter för att hämta guiden!

Våra populära utbildningar

Ny som chef

Var: Stockholm, Göteborg & Malmö
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

En hands-on utbildning där du får en verktygslåda som du kan använda i din vardag direkt efter utbildningen. Du får de viktigaste redskapen för att undvika dikeskörningar och istället få en raketskjuts i ditt nya uppdrag som chef.

Leda utan att vara chef

Var: Stockholm, Göteborg & Malmö
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

För dig som har förtroendet att leda andra människor utan att ha chefsansvaret. I den här utbildningen får du teorier och verktyg som ger dig ökad förståelse, både för dig själv och hur du kan leda och påverka andra.

Hållbart ledarskap

Var: Stockholm
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

Hållbart ledarskap är utbildning där du under 3 heldagar får kunskap och verktyg för att arbeta mer hållbart och produktivt. Du får knepen som hjälper dig att prioritera, ta rätt beslut och ansvar för din hållbarhet kopplat till ditt uppdrag.

Privat: Effektiv kommunikation – DISC

Var: Stockholm
Typ: Utbildning
Längd: 1 dag

Behöver du utveckla din kommunikation så att dina medarbetare uppfattar dig rätt? Är du intresserad av att förstå dina medarbetare bättre? Vill du minska risken för missförstånd och öka effektiviteten i ert samarbete? Då är detta utbildningen för dig!

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!