Våra utbildningar
Ledarskapsutbildningar, chefskurser, ledarskapsprogram

tar dig till nästa nivå!

Ny som chef

Var: Stockholm, Göteborg & Malmö
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

En hands-on utbildning där du får en verktygslåda som du kan använda i din vardag direkt efter utbildningen. Du får de viktigaste redskapen för att undvika dikeskörningar och istället få en raketskjuts i ditt nya uppdrag som chef.

Leda utan att vara chef

Var: Stockholm, Göteborg & Malmö
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

För dig som har förtroendet att leda andra människor utan att ha chefsansvaret. I den här utbildningen får du teorier och verktyg som ger dig ökad förståelse, både för dig själv och hur du kan leda och påverka andra.

Praktisk retorik

Var: Stockholm
Typ: Utbildning
Längd: 1 + 1 dag

Vill du skapa mer entusiasm och driv på dina möten? Behöver du förbättra din presentationsteknik så att du verkligen övertygar alla? Vill du känna mer trygghet och säkerhet inför nästa dragning? Den här utbildningen ger dig kunskaperna för att planera din bästa presentation och självförtroendet för att verkligen övertyga.

Hållbart ledarskap

Var: Stockholm
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

Hållbart ledarskap är utbildning där du under 3 heldagar får kunskap och verktyg för att arbeta mer hållbart och produktivt. Du får knepen som hjälper dig att prioritera, ta rätt beslut och ansvar för din hållbarhet kopplat till ditt uppdrag.

Chef 2.0

Var: Stockholm, Göteborg, Malmö
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

För dig som har varit chef några år och vill få en nystart i ditt uppdrag och uppdatera ditt ledarskap. Du får inspirationen, verktygen, övningarna och reflektionen för att utveckla ditt ledarskap tillsammans med andra erfarna chefer.

Projektledarskap

Var: Stockholm
Typ: Utbildning
Längd: 3 dagar

Det här är utbildningen där du får kunskaper och metoder för framgångsrik projektledning. Du får verktygen för att leda, utveckla och motivera dina medlemmar i projektteamet så att ni tillsammans skapar resultat på ett effektivt och lönsamt sätt.

VILL DU HA TIPS & RÅD FÖR DITT LEDARSKAP? LADDA NER VÅRA GUIDER HÄR
 • Förbättra din kommunikation!

  Vill du förbättra din kommunikation? Visste du att 80% av det du kommunicerar handlar om vilken känsla du förmedlar? Det kan därför vara värt att träna din kommunikation och bli mer medveten om hur du uppfattas inför andra. I denna guide får du tips och råd på hur du kan förbättra din kommunikation med..

  Läs mer »
 • Konflikthantering

  I vår guide får du ett par konkreta tips på hur du kan agera när konflikter uppstår.

  Läs mer »
 • Delegera effektivt

  Medarbetare idag vill ha mer ansvar, känna tillit och inkludering. Att lämna över beslutsrätten kan vara svårt, men det kommer att gynna dig som ledare i längden. Så, hur gör du då för att våga släppa ansvaret? I denna guide får du konkreta tips och råd för att kunna delegera effektivt.

  Läs mer »
LÄS VÅR BLOGG HÄR
 • 3 tips för att hantera en dålig chef

  Dåliga chefer får högpresterande medarbetare att sluta och de som inte går vidare tappar engagemang och motivation. En chef behöver våga fatta beslut som inte alltid är till fördel för enstaka individer vilket inte..

  Läs mer »
 • Hur bra är du som chef på det här?

  Som ledare måste du vara bra på många saker. Du måste ha ett starkt målfokus, resultatdriv, du måste vara tydlig, beslutsam, inspirerande och kunna motivera andra. Men lika viktigt för att vara framgångsrik är..

  Läs mer »
Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!