Capacitet
Dags för take off!

Uppföljningen ger det verkliga resultatet

Uppföljningen

Där andra slutar – fortsätter vi.

Nu är det dags att använda dig av dina nya kunskaper i ditt uppdrag.

Viktigt i detta skede av din utveckling är uppföljningen, för att maximera effekten av din utbildning.  Din personliga ledarskapscoach hjälper dig att gå från ord till handling och stöttar dig i att förverkliga den kunskap du tillgodogjort dig.  Som komplement till coachingen har du också ett digitalt program, för att ytterligare förstärka effekten av utbildningen.

Vår utbildning slutar först när du har utvecklats i ledarrollen. På riktigt.

Vill du veta mer om vår metod? Hör av dig till oss!

Bokning "Uppföljningen"

* = Obligatoriska fält

Bekräfta ditt val:

Kurs: Uppföljningen

Plats:

Datum:

Anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Sjävklart kan du boka om utbildningen eller överlåta bokningen på en annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Capacitets bokningsvillkor.

Team Leader

Marie Edvell
Team Leader

”Otroligt härligt att få reflektera och ägna tid åt mitt uppdrag som chef tillsammans med andra deltagare. Utbildningen var en riktig självförtroendboost och energipåfyllning. Nu känner jag mig mycket tryggare inför rollen som chef och det ansvar som det innebär”

Sales Director Sweden

Henrik Siverbrant
Sales Director Sweden

”Fasen vad bra denna utbildning var. Den fick mig att lyfta blicken och vilja börja göra annorlunda istället för att köra på i gamla hjulspår. Utbildningen var en ”väckarklocka”, nu är jag ännu mer konstruktiv, tydlig och direkt i min återkoppling. Att få möjligheten att reflektera kring uppdraget tillsammans med två kollegor var positivt. Nu har vi en ökad förståelse för varandra och ett ännu bättre samarbete”

East Capital

Bozenna Bengtsson
East Capital

"Den här kursen sitter kvar, tack vare ett ambitiöst upplägg och med förmånen att få fortsätta fördjupa sig via coachingen. Även om vi var en grupp så kändes det personligt. Utbildaren lyssnade på var och en, alla fick utrymme. Jag har blivit tydligare gentemot mitt team och mig själv med mål och vision samt fått verktyg att hantera olika personligheter. Kursen har verkligen stärkt mitt självförtroende i rollen som chef."


Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!