Capacitet
Nu kör vi igång! På riktigt.

Genomförande i världsklass

Genomförandet

Utbildningen sker i små grupper. Vi lägger stor vikt på dynamiken i gruppen för att hjälpa varandra att utvecklas. Vår pedagogik bygger på live-learning, där deltagarna själva tar med sig verkliga utmaningar in i utbildningen, så att vi tillämpar teorier, modeller och perspektiv på riktiga dilemman och utmaningar. Resultatet blir ett effektiv arbetssätt som ger dig verktyg att använda direkt i praktiken.

• Utbildningen anpassas efter deltagarnas behov

•  Alltid små grupper (max 12 personer)

• Affärsnyttan är central

• Modern pedagogik – live-learning och reflekterande processer

• Fokus på dina styrkor – maximera din kapacitet

• Konkreta verktyg som gör skillnad

• Individuell handlingsplan

Vill du veta mer om vår metod? Hör av dig till oss!

Bokning "Genomförandet"

* = Obligatoriska fält

Bekräfta ditt val:

Kurs: Genomförandet

Plats:

Datum:

Anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Sjävklart kan du boka om utbildningen eller överlåta bokningen på en annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Capacitets bokningsvillkor.

Team Leader

Marie Edvell
Team Leader

”Otroligt härligt att få reflektera och ägna tid åt mitt uppdrag som chef tillsammans med andra deltagare. Utbildningen var en riktig självförtroendboost och energipåfyllning. Nu känner jag mig mycket tryggare inför rollen som chef och det ansvar som det innebär”

Sales Director Sweden

Henrik Siverbrant
Sales Director Sweden

”Fasen vad bra denna utbildning var. Den fick mig att lyfta blicken och vilja börja göra annorlunda istället för att köra på i gamla hjulspår. Utbildningen var en ”väckarklocka”, nu är jag ännu mer konstruktiv, tydlig och direkt i min återkoppling. Att få möjligheten att reflektera kring uppdraget tillsammans med två kollegor var positivt. Nu har vi en ökad förståelse för varandra och ett ännu bättre samarbete”

East Capital

Bozenna Bengtsson
East Capital

"Den här kursen sitter kvar, tack vare ett ambitiöst upplägg och med förmånen att få fortsätta fördjupa sig via coachingen. Även om vi var en grupp så kändes det personligt. Utbildaren lyssnade på var och en, alla fick utrymme. Jag har blivit tydligare gentemot mitt team och mig själv med mål och vision samt fått verktyg att hantera olika personligheter. Kursen har verkligen stärkt mitt självförtroende i rollen som chef."


Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!