Capacitet
Din utveckling börjar nu!

Förberedelser är nyckeln till framgång

Förberedelser

Utbildningen börjar nu! Grundläggande förberedelser står för hela 40% av inlärningseffekten. Vi vet att förberedelser leder till kraftigt ökade resultat – grunden till framgång läggs här. I det här steget får du direkt kontakt med din Capacitetcoach. Ni två, tillsammans med din chef, formulerar målet med utbildningen samtidigt som vi får med din chef med på tåget.

Här är en generell beskrivning av hur förberedelserna ser ut inför en utbildning.  Under ”Våra utbildningar” kan du läsa om det specifika innehållet för varje utbildning.

Förberedelsesamtal tillsammans med din ledarskapscoach och din närmsta chef eller   annan likvärdig person på din arbetsplats. Förberedelsesamtalet syftar till att:

  • Engagera din chef i din utveckling
  • Formulera målsättningen i din utveckling
  • Förankra denna målsättning i företagets mål och strategi
  • Påbörja plan för implementering av din utvecklade kapacitet
  • Tydliggöra dina behov av stöd från chef så att hen får möjlighet att förbereda detta

Du får en förberedande uppgift i form av t.ex ett case eller ett förberedande material.

Du fyller i en webb-baserad analys av t.ex dina styrkor som chef, dina motivationsfaktorer eller din emotionella intelligens.

Du får tillgång till det digitala verktyg (MeBook) som kommer vara till hjälp under hela utbildningen och framförallt förstärka och förlänga effekten efter utbildningen.

Vill du veta mer om vår metod? Hör av dig till oss!

Bokning "Förberedelser"

* = Obligatoriska fält

Bekräfta ditt val:

Kurs: Förberedelser

Plats:

Datum:

Anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Sjävklart kan du boka om utbildningen eller överlåta bokningen på en annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Capacitets bokningsvillkor.

Team Leader

Marie Edvell
Team Leader

”Otroligt härligt att få reflektera och ägna tid åt mitt uppdrag som chef tillsammans med andra deltagare. Utbildningen var en riktig självförtroendboost och energipåfyllning. Nu känner jag mig mycket tryggare inför rollen som chef och det ansvar som det innebär”

Sales Director Sweden

Henrik Siverbrant
Sales Director Sweden

”Fasen vad bra denna utbildning var. Den fick mig att lyfta blicken och vilja börja göra annorlunda istället för att köra på i gamla hjulspår. Utbildningen var en ”väckarklocka”, nu är jag ännu mer konstruktiv, tydlig och direkt i min återkoppling. Att få möjligheten att reflektera kring uppdraget tillsammans med två kollegor var positivt. Nu har vi en ökad förståelse för varandra och ett ännu bättre samarbete”

East Capital

Bozenna Bengtsson
East Capital

"Den här kursen sitter kvar, tack vare ett ambitiöst upplägg och med förmånen att få fortsätta fördjupa sig via coachingen. Även om vi var en grupp så kändes det personligt. Utbildaren lyssnade på var och en, alla fick utrymme. Jag har blivit tydligare gentemot mitt team och mig själv med mål och vision samt fått verktyg att hantera olika personligheter. Kursen har verkligen stärkt mitt självförtroende i rollen som chef."


Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!