Capacitet
Vad säger våra ledarskapscoacher?

Konkret och handlingsinriktad plan är nyckeln!

Möt en av våra coacher

Anna Strandqvist Eriksson arbetar som ledarskapscoach på Capacitet. Här berättar hon mer om sitt arbete och varför en coach är en så viktig del av utbildningsprocessen.

– Min roll som coach är att i samtal med dig och din chef identifiera och formulera målet med din utveckling.

Anna förklarar att alla deltagare går in i en utbildning med olika förutsättningar – det kan vara dilemman eller utmaningar som är unika för just den enskilde chefen.

–  Coachsamtal är som en katalysator för att nå insikt och handling. Som coach stöttar jag dig i att realisera och implementera din nya kapacitet från utbildningen så att det leder till en verklig utveckling i din vardag.

Coachsamtal är som en katalysator för att nå insikt och skapa handling.

– Vi är väldigt konkreta och handlingsinriktade måste jag säga. Vi vill ha mätbara och konkreta resultat på det som chefen själv vill utveckla.

Ibland kan det dröja innan riktiga resultat uppnås, men med högt engagemang och kunskap når vi alltid dit i slutändan, säger Anna.

Det är inte alltid man klarar av att vara helt öppen mot sin egen chef. Det är här coachen kommer in. Jag som coach går ju inte in med egna värderingar, utan står utanför och är en neutral part i chefens utveckling. Det är en styrka.

Vi slutar inte där andra gör det, vi trycker på uppföljningen. Det finns en enorm kraft i den!

Hon berättar att den största inspirationen kommer av att se riktig förändring – att chefen tar klivet och blir ledaren han eller hon vill vara och att få se vilken effekt det också får för medarbetarna.

– Det jag gillar personligen med Capacitets modell är att vi inte slutar där andra gör det, utan verkligen trycker på uppföljningen. Det finns en enorm kraft och potential i det!

Vill du veta hur vi skulle kunna coacha just dig? Hör av dig till oss, så berättar vi mer!

Bokning "Möt en av våra coacher"

* = Obligatoriska fält

Bekräfta ditt val:

Kurs: Möt en av våra coacher

Plats:

Datum:

Anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Sjävklart kan du boka om utbildningen eller överlåta bokningen på en annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Capacitets bokningsvillkor.

Team Leader

Marie Edvell
Team Leader

”Otroligt härligt att få reflektera och ägna tid åt mitt uppdrag som chef tillsammans med andra deltagare. Utbildningen var en riktig självförtroendboost och energipåfyllning. Nu känner jag mig mycket tryggare inför rollen som chef och det ansvar som det innebär”

Sales Director Sweden

Henrik Siverbrant
Sales Director Sweden

”Fasen vad bra denna utbildning var. Den fick mig att lyfta blicken och vilja börja göra annorlunda istället för att köra på i gamla hjulspår. Utbildningen var en ”väckarklocka”, nu är jag ännu mer konstruktiv, tydlig och direkt i min återkoppling. Att få möjligheten att reflektera kring uppdraget tillsammans med två kollegor var positivt. Nu har vi en ökad förståelse för varandra och ett ännu bättre samarbete”

East Capital

Bozenna Bengtsson
East Capital

"Den här kursen sitter kvar, tack vare ett ambitiöst upplägg och med förmånen att få fortsätta fördjupa sig via coachingen. Även om vi var en grupp så kändes det personligt. Utbildaren lyssnade på var och en, alla fick utrymme. Jag har blivit tydligare gentemot mitt team och mig själv med mål och vision samt fått verktyg att hantera olika personligheter. Kursen har verkligen stärkt mitt självförtroende i rollen som chef."


Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!