Utbildning
Ny som chef

Verktyg och metoder för nya ledare

Ny som chef

Har du nyligen fått förmånen att axla rollen som chef? Gratulerar till en fantastisk möjlighet att få göra skillnad! Vill du utveckla din kapacitet som ny chef och ledare? Vill du bygga en stabil grund för ditt ledarskap och samtidigt få konkreta verktyg för att hantera vardagliga utmaningar mer effektivt, då är detta rätt utbildning för dig.

Rollen som ledare och chef ger dig möjlighet att utveckla både dig själv, dina medarbetare och din organisation. Samtidigt är det ett stort ansvar, som ställer höga krav på dig. Capacitets chefsutbildning hjälper dig att utveckla dig själv så att du kan ta din organisation framåt. Vi vet att du kan känna dig tyngd under kraven och förväntningarna, som kommer både underifrån och ovanifrån.

Centralt hos framgångsrika ledare är att de alltid behåller riktning mot målet och känner passionen för uppdraget. Under denna chefsutbildning kommer vi bl.a att jobba med dessa två framgångsfaktorer, för att ge dig bästa möjliga karta och kompass framåt och framförallt förankra passionen för ditt fantastiska och viktiga uppdrag.

Utbildningen genomförs under 2 + 1 dag:
 • Definiera ditt uppdrag enligt uppdragsmodellen
 • Chefen – Ledaren – Coachen – Medmänniskan
 • Vem företräder du?
 • Grundläggande arbetsrätt
 • Att vara en förebild
 • Leda tidigare kollegor
 • Sätta mål, kommunicera dem och följa upp
 • Tydliga spelregler för ditt team
 • Självinsikt kring ditt beteende och din kommunikation – DISC
 • Grundläggande verktyg för effektiv kommunikation och konflikthantering
 • Feed back – Feed forward
 • Delegering
 • Ditt engagemang– varför vill du vara chef?
Mål med utbildningen:

Målet med utbildningen är du ska få ökad självinsikt, tydlighet i din roll och uppdrag, verktyg och metoder för att utveckla team och verksamhet, samt lära dig hur du leder mot mål och skapar engagemang.

Målgrupp:

Utbildningen riktar sig till dig som nyligen blivit chef eller till dig som har tidigare chefserfarenhet och vill få en nystart i ditt chefsuppdrag.

Välkommen att boka din plats här:

Anmäl dig här!

Andra utbildningar som kan vara intressanta

Leda utan att vara chef

Var: Stockholm, Göteborg & Malmö
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

För dig som har förtroendet att leda andra människor utan att ha chefsansvaret. I den här utbildningen får du teorier och verktyg som ger dig ökad förståelse, både för dig själv och hur du kan leda och påverka andra.

Praktisk retorik

Var: Stockholm
Typ: Utbildning
Längd: 1 + 1 dag

Vill du skapa mer entusiasm och driv på dina möten? Behöver du förbättra din presentationsteknik så att du verkligen övertygar alla? Vill du känna mer trygghet och säkerhet inför nästa dragning? Den här utbildningen ger dig kunskaperna för att planera din bästa presentation och självförtroendet för att verkligen övertyga.

Hållbart ledarskap

Var: Stockholm
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

Hållbart ledarskap är utbildning där du under 3 heldagar får kunskap och verktyg för att arbeta mer hållbart och produktivt. Du får knepen som hjälper dig att prioritera, ta rätt beslut och ansvar för din hållbarhet kopplat till ditt uppdrag.

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Bokning "Ny som chef"

* = Obligatoriska fält

Bekräfta ditt val:

Kurs: Ny som chef

Plats:

Datum:

Anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Sjävklart kan du boka om utbildningen eller överlåta bokningen på en annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Capacitets bokningsvillkor.