Utbildning
Hållbart självledarskap

Prioritera och delegera så håller du i längden.

Hållbart självledarskap

Att satsa på hållbart självledarskap är en överlevnadsfråga för organisationer idag. Idag ställs höga krav både på ledare och medarbetare, stressnivån ökar ständigt och det blir svårare att vara effektiv och prioritera rätt. Att lyfta och aktivt arbeta med dessa frågor kommer vara avgörande för att nå framgång, och det skapar oanade möjligheter till utveckling och tillväxt.

För att arbeta effektivt och i riktning mot visioner och mål samtidigt som du är hållbar, krävs förmåga till överblick, rätt prioriteringar och att våga delegera. Det handlar om att din utveckling ska drivas på ett ansvarsfullt så att du kan prestera hållbart.

Hållbart självledarskap är en utbildning på 1+1 (kl. 08:30-16:30) dag där du får kunskap och verktyg för att arbeta mer hållbart och produktivt. Du får knepen som hjälper dig att prioritera, ta rätt beslut i vardagen och ta ansvar för din hållbarhet kopplat till ditt uppdrag.

Inför utbildningen:

Inför utbildningen vill vi att du sätter igång din egen reflektion kring hållbarhet och prestation. Vi använder därför ett digitalt verktyg där du får sms inför utbildningstillfällena. Sms:et innehåller frågor kopplat till ämnet ”Hållbart självledarskap” – som du svarar på direkt i mobilen.

Exempel: Hur ser din vardag ut idag? Vad är den största utmaningen med att arbeta hållbart idag? Vad vill du ta med dig från utbildningen?

Under utbildningen:

Under utbildningsdagarna får du träna på hur du kan förhålla dig till ditt uppdrag och hur du ska prioritera och delegera i praktiken. Mellan utbildningsdagarna fortsätter arbetet på jobbet med hjälp av det digitala stödet.

Vi kommer bland annat att:
  • Klargöra ditt uppdrag som medarbetare
  • Arbeta med en prioriteringsmodell
  • Träna på feedback
  • Arbeta med en modell kring hur du ska arbeta mer hållbart och produktivt

I slutet skriver vi en digital handlingsplan – vilket är ditt nästa steg kopplat till ämnet.

Efter utbildningen:

Vår virtuella coach ”Fredde” följer upp din handlingsplan. För att bli så bra som möjligt på något behöver du träna – Fredde ger dig rätt förutsättningar för att lyckas med det.

Kontakta oss om du undrar något på info@capacitet.se eller ring 010 33 00 618.

Välkommen att anmäla dig till utbildningen:

Anmäl dig här!

Andra utbildningar som kan vara intressanta

Praktisk retorik

Var: Stockholm
Typ: Utbildning
Längd: 1 +1 dag

Vill du skapa mer entusiasm och driv på dina möten? Behöver du förbättra din presentationsteknik så att du verkligen övertygar alla? Vill du känna mer trygghet och säkerhet inför nästa dragning? Den här utbildningen ger dig kunskaperna för att planera din bästa presentation och självförtroendet för att verkligen övertyga.

Leda utan att vara chef

Var: Stockholm, Göteborg & Malmö
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

För dig som har förtroendet att leda andra människor utan att ha chefsansvaret. I den här utbildningen får du teorier och verktyg som ger dig ökad förståelse, både för dig själv och hur du kan leda och påverka andra.

Ny som chef

Var: Stockholm, Göteborg & Malmö
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

En hands-on utbildning där du får en verktygslåda som du kan använda i din vardag direkt efter utbildningen. Du får de viktigaste redskapen för att undvika dikeskörningar och istället få en raketskjuts i ditt nya uppdrag som chef.

Chef 2.0

Var: Stockholm, Göteborg, Malmö
Typ: Utbildning
Längd: 2+1 dagar

För dig som har varit chef några år och vill få en nystart i ditt uppdrag och uppdatera ditt ledarskap. Du får inspirationen, verktygen, övningarna och reflektionen för att utveckla ditt ledarskap tillsammans med andra erfarna chefer.

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Bokning "Hållbart självledarskap"

* = Obligatoriska fält

Bekräfta ditt val:

Kurs: Hållbart självledarskap

Plats:

Datum:

Anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Sjävklart kan du boka om utbildningen eller överlåta bokningen på en annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Capacitets bokningsvillkor.