Utbildning
Hållbart ledarskap

Lär dig tänka och agera mer hållbart

Hållbart ledarskap

Skulle du vilja bli bättre på att sätta gränser och få mer energi? Önskar du få verktyg som ökar engagemang både för dig och dina medarbetare? Vill du bli en hållbar ledare?

Men vad är ett hållbart ledarskap? Empirisk forskning visar på att en viktig faktor hos ”framgångsrika ledare”, är deras hälsa; alltså deras ork och kraft att vara en närvarande ledare. Forskningen visar också på att de har förmågan att skapa struktur och ett positivt arbetsklimat, samt en förmåga att se till helheten.

Hållbart ledarskap är en utbildning på 2+1 dag där vi ger dig effektiva verktyg, kunskap och stöd som hjälper dig att få ökad energi samt tänka och agera mer hållbart. Vår metodik är upplevelsebaserad vilket innebär många praktiska inslag. Tid för reflektion i samband med varje moment är också ett viktigt inslag för att komma till insikt och skapa motivation till förändring.

Vi kommer bland annat att:
  • Identifiera framgångsfaktorerna för en hållbar organisation, fokus på dig i ditt sammanhang
  • Tänka och agera utifrån nya perspektiv – med hållbarhet i sikte
  • Hållbart ledarskap på individ, grupp-, och organisationsnivå
  • Verktyg för att skapa mer energi och engagemang
  • Verktyg för att skapa en stark känsla av sammanhang för dig och dina medarbetare med hög grad av meningsfullhet och hanterbarhet
  • Inspiration till en sund kropp och skarp hjärna
Mål

Mål med utbildningen är att du ska få självinsikt, ny energi och konkreta verktyg som inspirerar dig till att agera och tänka mer hållbart. Vilket i sin tur skapar ökat engagemang både för dig själv och dina medarbetare. Ett bättre och mer hållbart ledarskap helt enkelt.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som verkar som chef och ledare.

Här anmäler du dig till utbildningen:

Anmäl dig här!

Andra utbildningar som kan vara intressanta

Praktisk retorik

Var: Stockholm
Typ: Utbildning
Längd: 1 + 1 dag

Vill du skapa mer entusiasm och driv på dina möten? Behöver du förbättra din presentationsteknik så att du verkligen övertygar alla? Vill du känna mer trygghet och säkerhet inför nästa dragning? Den här utbildningen ger dig kunskaperna för att planera din bästa presentation och självförtroendet för att verkligen övertyga.

Leda utan att vara chef

Var: Stockholm, Göteborg & Malmö
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

För dig som har förtroendet att leda andra människor utan att ha chefsansvaret. I den här utbildningen får du teorier och verktyg som ger dig ökad förståelse, både för dig själv och hur du kan leda och påverka andra.

Ny som chef

Var: Stockholm, Göteborg & Malmö
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

En hands-on utbildning där du får en verktygslåda som du kan använda i din vardag direkt efter utbildningen. Du får de viktigaste redskapen för att undvika dikeskörningar och istället få en raketskjuts i ditt nya uppdrag som chef.

Chef 2.0

Var: Stockholm, Göteborg, Malmö
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

För dig som har varit chef några år och vill få en nystart i ditt uppdrag och uppdatera ditt ledarskap. Du får inspirationen, verktygen, övningarna och reflektionen för att utveckla ditt ledarskap tillsammans med andra erfarna chefer.

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Bokning "Hållbart ledarskap"

* = Obligatoriska fält

Bekräfta ditt val:

Kurs: Hållbart ledarskap

Plats:

Datum:

Anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Sjävklart kan du boka om utbildningen eller överlåta bokningen på en annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Capacitets bokningsvillkor.