Ledarutveckling
Chef 2.0

Ledarutveckling för dig som vill ta nästa steg

Chef 2.0

Har du varit chef i några år och vill få en nystart i ditt uppdrag? Vill du reflektera över ditt ledarskap och ta nya kliv för att utveckla din kapacitet som ledare och fylla på med inspiration, kunskaper och träning. Då är det här utbildningen för dig. Dessutom får du nätverka med andra chefer och få möjlighet att tillsammans diskutera, dela erfarenheter och lära av varandra.

Utbildningen Chef 2.0 inom ledarutveckling tar sin utgångspunkt i ditt uppdrag; hur skapas bästa möjliga tydlighet kring ditt uppdrag? Med detta som grund tittar vi sedan på din roll och fördjupar oss i dina personliga förutsättningar för att utveckla ditt ledarskap maximalt. Vi arbetar med konkreta verktyg för att effektivisera din kommunikation och för att hantera konflikter konstruktivt.

Du får också utveckla ditt coachande förhållningssätt för att utveckla dina medarbetare och skapa engagemang och nå resultat. Vi fokuserar mycket på ditt beteende och agerande som chef och får chansen att fördjupa ditt commitment för ditt viktiga uppdrag för att göra skillnad.

Capacitets ledarutveckling Chef 2.0 innehåller:

  • Modell för att tydliggöra ditt uppdrag för såväl dig själv som för ditt team
  • Chefen, ledaren, coachen, medmänniskan
  • Teamets spelregler och samarbete
  • Kommunicera effektivt
  • Personlig kommunikations- samt drivkraftsanalys (DiSC-analysen)
  • Feedback som verktyg i vardagen
  • Coachande förhållningssätt och tekniker
  • Konflikthantering och svåra samtal
  • Jobba hållbart och effektivt
  • Framtidens ledarskap och medarbetarskap

Målgrupp:

Utbildningen inom ledarutveckling riktar sig till dig som har varit chef i minst 2 år. Du har inte gått någon ledarskapsutbildning tidigare och är nyfiken på att utveckla dig själv som ledare i ditt nuvarande uppdrag.

Kontakta Capacitet om du har några frågor, eller boka din plats nedan.

Andra utbildningar som kan vara intressanta

Ny som chef

Var: Stockholm, Göteborg & Malmö
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

En hands-on utbildning där du får en verktygslåda som du kan använda i din vardag direkt efter utbildningen. Du får de viktigaste redskapen för att undvika dikeskörningar och istället få en raketskjuts i ditt nya uppdrag som chef.

Hållbart självledarskap

Var: Stockholm & Göteborg
Typ: Utbildning
Längd: 1+1 dag

Hållbart självledarskap är utbildning där du under 2 heldagar får kunskap och verktyg för att arbeta mer hållbart och produktivt. Du får knepen som hjälper dig att prioritera, ta rätt beslut i vardagen och ta ansvar för din hållbarhet kopplat till ditt uppdrag.

Leda utan att vara chef

Var: Stockholm, Göteborg & Malmö
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

För dig som har förtroendet att leda andra människor utan att ha chefsansvaret. I den här utbildningen får du teorier och verktyg som ger dig ökad förståelse, både för dig själv och hur du kan leda och påverka andra.

Praktisk retorik

Var: Stockholm
Typ: Utbildning
Längd: 1 +1 dag

Vill du skapa mer entusiasm och driv på dina möten? Behöver du förbättra din presentationsteknik så att du verkligen övertygar alla? Vill du känna mer trygghet och säkerhet inför nästa dragning? Den här utbildningen ger dig kunskaperna för att planera din bästa presentation och självförtroendet för att verkligen övertyga.

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Bokning "Chef 2.0"

* = Obligatoriska fält

Bekräfta ditt val:

Kurs: Chef 2.0

Plats:

Datum:

Anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Sjävklart kan du boka om utbildningen eller överlåta bokningen på en annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Capacitets bokningsvillkor.