Ledarutveckling
Chef 2.0

Ledarutveckling för dig som vill ta nästa steg

Chef 2.0

Har du varit chef i några år och vill få en nystart i ditt uppdrag? Vill du reflektera över ditt ledarskap och ta nya kliv för att utveckla din kapacitet och fylla på med inspiration, kunskap och träning? Vill du lära dig att motivera ditt team och dina medarbetare? Vill du utveckla din självinsikt, främja hållbarhet och bli en mer effektiv ledare som når uppsatt mål? Då är det här utbildningen för dig.

För att vara en effektiv ledare och en bra förebild måste du hela tiden utveckla dig själv. Först när du kan leda dig själv kan du leda och motivera dina medarbetare på ett lustfyllt och engagerande sätt.

Under denna utbildning kommer du att få träna praktiskt både enskilt och i grupp på självledarskap, hållbart ledarskap och motiverande samtalsteknik. Vi går igenom hur du kan du bli tydligare i möten och presentationer. Hur sätter du upp mål och beskriver dem på ett engagerat sätt, samt hur du ska arbeta med spelregler.

Du får också utveckla ditt coachande förhållningssätt för att utveckla dina medarbetare, skapa engagemang och nå resultat. Vi arbetar med konkreta verktyg och modeller som stärker ditt ledarskap.

Capacitets ledarutveckling Chef 2.0 innehåller:
  • Självledarskap
  • Hållbart ledarskap
  • Utveckla team i med- och motgång
  • Motiverande/coachande ledarskap
  • Jag som ledare – mitt why och mina drivkrafter – så blir jag tydlig inför andra
  • Effektiva team – var befinner sig teamet, var är ni på väg och hur ska ni nå dit?
  • Mötesteknik – effektivisera möten
  • Konflikthantering och svåra samtal
  • Sätta riktning och skapa engagemang för målen genom storytelling
Målgrupp:

Utbildningen riktar sig till dig som har varit chef i minst 2 år. Du vill få en nystart och ta nästa steg i ditt ledarskap och fylla på med relevanta kunskaper för att kunna leda och motivera andra.

Upplägg:

Utbildningen genomförs under 2 + 1 dag

Här anmäler du dig till utbildningen:

Anmäl dig här!

Andra utbildningar som kan vara intressanta

Ny som chef

Var: Stockholm, Göteborg & Malmö
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

En hands-on utbildning där du får en verktygslåda som du kan använda i din vardag direkt efter utbildningen. Du får de viktigaste redskapen för att undvika dikeskörningar och istället få en raketskjuts i ditt nya uppdrag som chef.

Hållbart ledarskap

Var: Stockholm
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

Hållbart ledarskap är utbildning där du under 3 heldagar får kunskap och verktyg för att arbeta mer hållbart och produktivt. Du får knepen som hjälper dig att prioritera, ta rätt beslut och ansvar för din hållbarhet kopplat till ditt uppdrag.

Leda utan att vara chef

Var: Stockholm, Göteborg & Malmö
Typ: Utbildning
Längd: 2 + 1 dag

För dig som har förtroendet att leda andra människor utan att ha chefsansvaret. I den här utbildningen får du teorier och verktyg som ger dig ökad förståelse, både för dig själv och hur du kan leda och påverka andra.

Praktisk retorik

Var: Stockholm
Typ: Utbildning
Längd: 1 + 1 dag

Vill du skapa mer entusiasm och driv på dina möten? Behöver du förbättra din presentationsteknik så att du verkligen övertygar alla? Vill du känna mer trygghet och säkerhet inför nästa dragning? Den här utbildningen ger dig kunskaperna för att planera din bästa presentation och självförtroendet för att verkligen övertyga.

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Bokning "Chef 2.0"

* = Obligatoriska fält

Bekräfta ditt val:

Kurs: Chef 2.0

Plats:

Datum:

Anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Sjävklart kan du boka om utbildningen eller överlåta bokningen på en annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Capacitets bokningsvillkor.