Ensam är inte stark
det är tillsammans som vi vinner.

Bli ett vinnande team!

Teamutveckling

Är du nyfiken på teamutveckling? Ett sammansvetsat och välutvecklat team är det som ger bäst förutsättningar för hög produktivitet, framgång och nöjda kunder. Vi erbjuder dig och dina medarbetare teamutveckling som tar er till nästa nivå.

I programmen fokuserar vi på medarbetarnas styrkor och potential. Teamen får ta gemensamt ansvar för utvecklingen och träna på att lösa uppgifter och problem tillsammans. Alla våra utbildningar är hands-on med konkreta verktyg som går att applicera i vardagen. Vi väljer metod och verktyg utifrån varje teams unika utmaningar. Centralt i alla skräddarsydda upplägg är att vi gör en första analys av ditt teams nuläge. Därefter rekommenderar vi ett upplägg som tar ert team ända in i mål.

Vi använder ett antal olika metoder och verktyg som säkerställer teamets utveckling och
framgång.

Vi använder oss av bland annat:

  • DISC – en analys som kartlägger ditt teams kommunikationsstilar
  • EQ-i – ett utvärderingsverktyg för mätning av emotionell intelligens (bland annat mäter den självständighet, empati, flexibilitet, stresstålighet och optimism på individnivå)
  • GDQ – (Group Development Questionnaire) är ett effektivt verktyg som identifierar gruppens nuläge och hjälper till att utveckla och effektivisera gruppens samarbete

What´s in it for you?

Teamutveckling stärker motivationen hos medarbetarna, det skapar en nytändning i organisationen, ökar förståelsen i gruppen, hjälper medarbetarna att prioritera, riktar fokuset mot målet, förbättrar kommunikation och ökar effektiviteten.

Vill du veta mer om teamutveckling och hur ett upplägg skulle kunna se ut för er? Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Vi hörs!

Bokning "Teamutveckling"

* = Obligatoriska fält

Bekräfta ditt val:

Kurs: Teamutveckling

Plats:

Datum:

Anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Sjävklart kan du boka om utbildningen eller överlåta bokningen på en annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Capacitets bokningsvillkor.

Team Leader

Marie Edvell
Team Leader

”Otroligt härligt att få reflektera och ägna tid åt mitt uppdrag som chef tillsammans med andra deltagare. Utbildningen var en riktig självförtroendboost och energipåfyllning. Nu känner jag mig mycket tryggare inför rollen som chef och det ansvar som det innebär”

Sales Director Sweden

Henrik Siverbrant
Sales Director Sweden

”Fasen vad bra denna utbildning var. Den fick mig att lyfta blicken och vilja börja göra annorlunda istället för att köra på i gamla hjulspår. Utbildningen var en ”väckarklocka”, nu är jag ännu mer konstruktiv, tydlig och direkt i min återkoppling. Att få möjligheten att reflektera kring uppdraget tillsammans med två kollegor var positivt. Nu har vi en ökad förståelse för varandra och ett ännu bättre samarbete”

East Capital

Bozenna Bengtsson
East Capital

"Den här kursen sitter kvar, tack vare ett ambitiöst upplägg och med förmånen att få fortsätta fördjupa sig via coachingen. Även om vi var en grupp så kändes det personligt. Utbildaren lyssnade på var och en, alla fick utrymme. Jag har blivit tydligare gentemot mitt team och mig själv med mål och vision samt fått verktyg att hantera olika personligheter. Kursen har verkligen stärkt mitt självförtroende i rollen som chef."


Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!