Övriga tjänster
Bredda din kapacitet

Ledningsgruppsutveckling

En framgångsrik ledningsgrupp har aktiva deltagare där alla bidrar och samverkar maximalt med utgångspunkt i sina talanger och kompetenser. Förmågan att använda olikheterna i ledningsgruppen är en av nycklarna till ett effektivt och produktivt arbete som skapar framgång i hela organisationen.

Fokus ligger på gruppens gemensamma ansvar för sin utveckling, på medarbetarskapet såväl som på ledarskapet. Våra erfarna konsulter stöttar er i ert ledningsgruppsarbete genom att följa ert arbete och observera era styrkor och utmaningar. Sedan skräddarsyr vi ett utvecklingsprogram och hjälper er till framgång!

 

Vill du göra skillnad i din ledningsgrupp? Kontakta oss här så berättar vi hur du gör.

Bokning "Ledningsgruppsutveckling"

* = Obligatoriska fält

Bekräfta ditt val:

Kurs: Ledningsgruppsutveckling

Plats:

Datum:

Anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Sjävklart kan du boka om utbildningen eller överlåta bokningen på en annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Capacitets bokningsvillkor.

Team Leader

Marie Edvell
Team Leader

”Otroligt härligt att få reflektera och ägna tid åt mitt uppdrag som chef tillsammans med andra deltagare. Utbildningen var en riktig självförtroendboost och energipåfyllning. Nu känner jag mig mycket tryggare inför rollen som chef och det ansvar som det innebär”

Sales Director Sweden

Henrik Siverbrant
Sales Director Sweden

”Fasen vad bra denna utbildning var. Den fick mig att lyfta blicken och vilja börja göra annorlunda istället för att köra på i gamla hjulspår. Utbildningen var en ”väckarklocka”, nu är jag ännu mer konstruktiv, tydlig och direkt i min återkoppling. Att få möjligheten att reflektera kring uppdraget tillsammans med två kollegor var positivt. Nu har vi en ökad förståelse för varandra och ett ännu bättre samarbete”

East Capital

Bozenna Bengtsson
East Capital

"Den här kursen sitter kvar, tack vare ett ambitiöst upplägg och med förmånen att få fortsätta fördjupa sig via coachingen. Även om vi var en grupp så kändes det personligt. Utbildaren lyssnade på var och en, alla fick utrymme. Jag har blivit tydligare gentemot mitt team och mig själv med mål och vision samt fått verktyg att hantera olika personligheter. Kursen har verkligen stärkt mitt självförtroende i rollen som chef."