Övriga tjänster
Bredda din kapacitet

Chefscoaching

Öka dina möjligheter att skapa goda resultat i din organisation med hjälp av en coach. Du växer som ledare och investerar i din ledarkompetens. Vår erfarenhet är att coachning både skapar fokus och handling. För att nå framgång och effekt som ledare behövs ett kontinuerligt arbete med personlig utveckling. Det innebär att arbeta med sin förmåga och kapacitet samt öka sin självmedvetenhet. Att fokusera på de viktigaste utvecklingsområdena hos sig själv, kopplat till organisationen och verksamheten, bidrar till ett mer framgångsrikt ledarskap.

Vi arbetar med individuell coachning där vi möter varje chefs unika behov. Våra chefscoacher är utbildade i coachning och har bl a lång erfarenhet av individuell coachning, personbedömning och eget ledarskap.

  • Jag är ny som ledare
  • Jag vill bli bättre på att kommunicera
  • Jag vill utveckla mitt personliga ledarskap
  • Jag har en tuff ledarutmaning
  • Jag vill hantera stressen i min ledarroll
  • Jag behöver bli bättre på att prioritera
  • Jag vill hitta min motivation i min ledarroll

Vill du bli kontaktad angående individuell coachning? Fyll i dina uppgifter här!

Bokning "Chefscoaching"

* = Obligatoriska fält

Bekräfta ditt val:

Kurs: Chefscoaching

Plats:

Datum:

Anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Sjävklart kan du boka om utbildningen eller överlåta bokningen på en annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Capacitets bokningsvillkor.

Team Leader

Marie Edvell
Team Leader

”Otroligt härligt att få reflektera och ägna tid åt mitt uppdrag som chef tillsammans med andra deltagare. Utbildningen var en riktig självförtroendboost och energipåfyllning. Nu känner jag mig mycket tryggare inför rollen som chef och det ansvar som det innebär”

Sales Director Sweden

Henrik Siverbrant
Sales Director Sweden

”Fasen vad bra denna utbildning var. Den fick mig att lyfta blicken och vilja börja göra annorlunda istället för att köra på i gamla hjulspår. Utbildningen var en ”väckarklocka”, nu är jag ännu mer konstruktiv, tydlig och direkt i min återkoppling. Att få möjligheten att reflektera kring uppdraget tillsammans med två kollegor var positivt. Nu har vi en ökad förståelse för varandra och ett ännu bättre samarbete”

East Capital

Bozenna Bengtsson
East Capital

"Den här kursen sitter kvar, tack vare ett ambitiöst upplägg och med förmånen att få fortsätta fördjupa sig via coachingen. Även om vi var en grupp så kändes det personligt. Utbildaren lyssnade på var och en, alla fick utrymme. Jag har blivit tydligare gentemot mitt team och mig själv med mål och vision samt fått verktyg att hantera olika personligheter. Kursen har verkligen stärkt mitt självförtroende i rollen som chef."