One size passar inte alla
vi skräddarsyr utifrån dina mått

med ditt mål i fokus

Företagsanpassade upplägg

Står du inför utmaningar som kräver ett anpassat upplägg? Då kan vi hjälpa dig med att ta fram en design som från början till slut är anpassad efter era villkor – alltid med affärsnyttan i fokus. Vi genomför både kortare insatser och längre utvecklingsprogram för såväl individer som grupper och team.

Ledarutbildning

Rätt ledarutbildning kan vara avgörande för er organisations framgång. Hur ser du ut hos er? Har ledarna rätt kompetens, rätt förutsättningar och är det tydligt vad deras uppdrag är? Vill ni ta ert ledarskap till nästa nivå? Då ska ni satsa på ledarutbildning. Tillsammans med er designar vi ett program för era ledare. Vi skräddarsyr utifrån er verklighet och era utmaningar så att ni når era mål.

Teamutveckling

Teamutveckling skapar resultat - Behöver ditt team bli bättre på att samarbeta, behöver ni öka förståelsen för varandras olika sidor och kompetenser? Är det dags att rikta om kompassen så att ni alla strävar mot samma mål? Då ska ni satsa på teamutveckling. Vi erbjuder skräddarsydda program för alla typer av team som vill öka sin effektivitet, nå sina mål och resultat, samtidigt som de visslar på väg till jobbet!

Ledningsgruppsutveckling

Behöver ni ledningsgruppsutveckling? Sitter ni kanske fast i avrapporteringsträsket? Har ni tid och takhöjd nog att vända och vrida på strategiskt viktiga frågor – eller blir det cykelstället som hamnar i fokus? För att lyckas i en ledningsgrupp är det viktigt att ni har en gemensam bild av uppdraget och att ni känner varandra så pass väl att ni vågar utmana varandra. Med utgångspunkt i ert uppdrag sätter vi riktning och mål för ert gemensamma arbete. Fokus ligger på kommunikation och samarbete.

Chefscoachning

Genom chefscoachning får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper för ännu mer effekt. Genom att arbeta och träna tillsammans med en coach får du möjlighet att utgå ifrån ditt nuläge och skräddarsy din egen utveckling. I samtalen får du inspiration, tips och verktyg samtidigt som du blir utmanad i ditt tankesätt och beteende. Vi hjälper dig att utveckla ditt ledarskap i precis den riktning som du själv vill, så att du når dina mål.

Presentationsteknik

Har du rätt presentationsteknik? Kan du inspirera, engagera och övertyga? Att träna din presentationsteknik stärker dig som ledare. Du får självförtroendet att presentera, få med dig gruppen och framförallt möjligheten att förmedla ditt budskap på rätt sätt. Att nå dina medarbetare eller kollegor på ett effektivt sätt, kommer att öka produktiviteten, engagemanget och skapa resultat på sista raden.

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!