Bli en bättre kommunikatör
och nå din publik

oavsett setting!

Presentationsteknik

Att öva på din presentationsteknik kan vara avgörande för nå ut med ditt budskap. Så det här är för dig som vill att dina åhörare aldrig ska sluta lyssna, för dig som vill stjäla allas uppmärksamhet och helt enkelt göra succé på föredraget eller i mötet.

För att du ska bli en framgångsrik talare är det fler faktorer som spelar in, allt ifrån klädsel, röstläge, kroppsspråk, till hur du använder rummet, spelar roll. Du får lära dig strategi kring budskap och du får konkreta tips som hjälper att fånga publiken. Vi hjälper dig helt enkelt att skapa en wow-effekt för dina åhörare. Vi lär dig att planera, förbereda och genomföra framgångsrika presentationer. Vi varvar teori med praktiska övningar och metoder.

Du kommer att få lära dig mer om:

  • Presentationsförberedelse
  • Kroppsspråk, röstläge och klädsel
  • Hur du använder liknelser och dina erfarenheter
  • Powerpoint eller andra hjälpmedel
  • Hur du ska jobba med storytelling
  • Hur du ska ge och ta emot feedback
  • Hur du kan skapa en wow-effekt

Vill du veta mer om presentationsteknik och hur du blir mer framgångsrik i din kommunikation? Hör av dig till oss.

Kontakta oss gärna för upplägg och mer information.

Vi hörs!

Bokning "Presentationsteknik"

* = Obligatoriska fält

Bekräfta ditt val:

Kurs: Presentationsteknik

Plats:

Datum:

Anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Sjävklart kan du boka om utbildningen eller överlåta bokningen på en annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Capacitets bokningsvillkor.

Team Leader

Marie Edvell
Team Leader

”Otroligt härligt att få reflektera och ägna tid åt mitt uppdrag som chef tillsammans med andra deltagare. Utbildningen var en riktig självförtroendboost och energipåfyllning. Nu känner jag mig mycket tryggare inför rollen som chef och det ansvar som det innebär”

Sales Director Sweden

Henrik Siverbrant
Sales Director Sweden

”Fasen vad bra denna utbildning var. Den fick mig att lyfta blicken och vilja börja göra annorlunda istället för att köra på i gamla hjulspår. Utbildningen var en ”väckarklocka”, nu är jag ännu mer konstruktiv, tydlig och direkt i min återkoppling. Att få möjligheten att reflektera kring uppdraget tillsammans med två kollegor var positivt. Nu har vi en ökad förståelse för varandra och ett ännu bättre samarbete”

East Capital

Bozenna Bengtsson
East Capital

"Den här kursen sitter kvar, tack vare ett ambitiöst upplägg och med förmånen att få fortsätta fördjupa sig via coachingen. Även om vi var en grupp så kändes det personligt. Utbildaren lyssnade på var och en, alla fick utrymme. Jag har blivit tydligare gentemot mitt team och mig själv med mål och vision samt fått verktyg att hantera olika personligheter. Kursen har verkligen stärkt mitt självförtroende i rollen som chef."


Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!