Capacitet
Bli din medarbetares bästa chef

& din chefs bästa medarbetare!

Vårt koncept

Allt vi på Capacitet gör syftar till att stärka dig som ledare och medarbetare så att du kan utvecklas och nå din fulla potential. Att beteendeutveckling enligt vår modell blir bestående ser vi som en självklarhet.

Vi vet att bästa metoden för att nå dit är att använda specialiserade ledarskapscoacher och att erbjuda utbildning som är mer än bara en kurs. Varför? För att det är människor som gör skillnad för andra människor. Och vi vet att genom att fortsätta hela vägen, där andra slutar, ser vi till att skapa en bestående utveckling.

Vi tror att alla chefer har kapacitet att bli sina medarbetares bästa chef och att varje medarbetare kan bli sin chefs bästa medarbetare. Vi har verktygen för att nå dit. Du har viljan. Tillsammans skapar vi morgondagens bästa ledare och medarbetare.

Let´s do this!

Bokning "Vårt koncept"

* = Obligatoriska fält

Bekräfta ditt val:

Kurs: Vårt koncept

Plats:

Datum:

Anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Sjävklart kan du boka om utbildningen eller överlåta bokningen på en annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Capacitets bokningsvillkor.

Team Leader

Marie Edvell
Team Leader

”Otroligt härligt att få reflektera och ägna tid åt mitt uppdrag som chef tillsammans med andra deltagare. Utbildningen var en riktig självförtroendboost och energipåfyllning. Nu känner jag mig mycket tryggare inför rollen som chef och det ansvar som det innebär”

Sales Director Sweden

Henrik Siverbrant
Sales Director Sweden

”Fasen vad bra denna utbildning var. Den fick mig att lyfta blicken och vilja börja göra annorlunda istället för att köra på i gamla hjulspår. Utbildningen var en ”väckarklocka”, nu är jag ännu mer konstruktiv, tydlig och direkt i min återkoppling. Att få möjligheten att reflektera kring uppdraget tillsammans med två kollegor var positivt. Nu har vi en ökad förståelse för varandra och ett ännu bättre samarbete”

East Capital

Bozenna Bengtsson
East Capital

"Den här kursen sitter kvar, tack vare ett ambitiöst upplägg och med förmånen att få fortsätta fördjupa sig via coachingen. Även om vi var en grupp så kändes det personligt. Utbildaren lyssnade på var och en, alla fick utrymme. Jag har blivit tydligare gentemot mitt team och mig själv med mål och vision samt fått verktyg att hantera olika personligheter. Kursen har verkligen stärkt mitt självförtroende i rollen som chef."


Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!