Capacitet
Vi skapar det vi heter.

På riktigt.

Capacitet
Våra Ledarutvecklare

 • Kia Lingegård
  Ledarutvecklare

  Kia drivs och motiveras av att bidra till utveckling hos individer och organisationer. Att få möta och stötta människor i att nå sina mål är en av Kias främsta drivkrafter. Genom sin förmåga att snabbt bygga förtroende hjälper Kia sina klienter att hitta sitt förändringsfokus. Hon har flera års erfarenhet inom coaching av chefer och specialister, samt från att hålla workshops och seminarier. Hon har också mer än 20 års erfarenhet inom operativt och strategiskt personalarbete såsom HR-direktör på internationella företag i olika branscher. Samt lång erfarenhet av rekrytering, organisationsutveckling, förändring och avveckling samt av att vara chefsstöd i olika utmanande situationer. Kia är en mycket uppskattad coach och ledarutvecklare med ett stort hjärta.

  Tel. 010-33 00 618
 • Jessica Thorén
  Ledarutvecklare

  Jessicas styrka och drivkrafter är att maximera potentialen hos människor. Hon har över 20 års erfarenhet av Human relations verkat i ledande roller samt arbetat i ledningsgrupp. Jessica fascineras av samspel mellan företagets alla delar, med stor passion för kulturutveckling. Övertygad om att ledarskap är allas ansvar. Hon är uppskattad för sin breda kompetens och strategiska förmåga, att koppla ihop del och helhet. Hon arbetar långsiktigt med våra kunder i att leda medvetet med fokus och tydlighet på det som ger effekt på riktigt. I hennes verktygslåda finns förutom hennes gedigna erfarenhet och kompetens, en stor kreativitet, passion, metoder och verktyg som stärker ledarskap genom hela företaget vilket leder till hållbara resultat. Resultatet av hennes arbete tillsammans med olika företag har visat sig i ökat välmående, minskad sjukfrånvaro, ökad kvalitet, produktivitet och lönsamhet.

  Tel. 010-33 00 618
 • Maria Göthe
  Ledarutvecklare

  Marias passion och drivkraft är och har alltid varit att skapa rätt förutsättningar för utveckling. Med stort engagemang och nyfikenhet går hon in i mötet med deltagarna och möter dem i deras nuläge, för att därifrån sedan ta nästa steg, och nästa. Hennes långa erfarenhet från både linjeroller inom HR och som konsult i en mängd olika branscher har givit henne stor förståelse för den ökande komplexiteten i dagens organisationer och utmaningarna som väntar. Om du frågar henne behöver vi fler modiga chefer och medarbetare som vågar ifrågasätta sig själva, sin organisation och hela tiden utveckla sina mänskliga förmågor. Det är Maria riktigt vass på.

  Tel. 010-33 00 618
 • Katarina Brommesson
  Ledarutvecklare

  Katarinas största drivkraft är att bidra till människors utveckling. Hon har lång och gedigen erfarenhet av att jobba med individer i förändringsskeden med coachning som främsta metod och utifrån en beteendevetenskaplig grund. På ett personligt, närvarande och engagerat sätt med utgångspunkt i en genuint positiv tro på människans förmåga stöttar hon sina klienter i att sätta och uppnå mål. Katarina är van att coacha ledare på alla nivåer i näringslivet samt möta människor som vill vidare i sin karriär. Hon stöttar i processen att utveckla emotionell intelligens, hållbarhet och resiliens. Hennes pedagogiska förmåga använder hon när hon tränar grupper i allt från EQ till coachande förhållningssätt. Hon får en kick av när en klient eller grupp når en insikt och man nästan hör ljudet av polletten som ramlar ner.

  Tel. 010-33 00 618
 • Charlotta Oom
  Ledarutvecklare

  Nyfiken, engagerad och positiv är omdömen som Charlotta Oom brukar få av sina uppdragsgivare. Hon gillar att tänka och arbeta både strategiskt och operativt och har en gedigen erfarenhet av att arbeta med intern och extern kommunikation, ledarskap, företagskultur och projektledning, från både näringslivet, offentlig verksamhet, ideell sektor och akademien. Hon har erfarenhet som både chef och medarbetare inom bl.a finans- media-, logistik och mötesbranschen och har drivit eget bolag som hållbarhetsrådgivare.
  Charlotta drivs av att arbeta med olika slags människor, nya produkter/tjänster och är alltid intresserad av att skapa värde och utveckling i affär samt verksamhet genom att stärka kommunikation mellan medarbetare, ledare och kunder.

  Tel. 010-33 00 618
 • Ulrika Nybleus
  Ledarutvecklare

  Ulrika Nybleus är Ledarutvecklare med lång erfarenhet som chef, specialist och chefscoach inom olika branscher och företag. I sina uppdrag arbetar Ulrika som utvecklare, facilitator och rådgivare, där fokus är att en organisation och deras chefer ska utvecklas och leva sina värderingar. När det gäller sitt uppdrag som ledarutvecklare ger hon sig inte förrän målet är uppnått. Hennes förmåga att skapa långsiktiga relationer, har bidragit till många spännande uppdrag och Ulrika drivs av sitt intresse för människor i utveckling kopplat till affären. Målinriktad, engagerad och proffsig är ord som bäst beskriver Ulrika och hennes WHY är intresset för ledarskap och hur det påverkar människor, människors utveckling och människors framgång.

  Tel. 010-33 00 618
 • Sophie Tolstoy Regen
  Ledarutvecklare

  Sophie Tolstoy Regen är vår outtröttliga och ständigt nyfikna konsult inom kommunikationsträning. Hon har en enastående förmåga att ta fram varje persons bästa sida och bygga självförtroende hos dem hon möter. Sophie har en lång erfarenhet av att träna ledare i retorik och kommunikation. Hon har gjort det hos ledare på alla nivåer i näringslivet. Hon jobbar med vars och ens autenticitet och transparens i framförandet. Träningen handlar om att få budskap, röst, kropp och knopp att hänga ihop. När du har tränat med Sophie har du kunskaperna för att planera din bästa presentation och självförtroendet och lusten för att verkligen övertyga.

  Tel. 010-33 00 618
 • Anna Ferneman
  Ledarutvecklare

  Anna Ferneman har lång erfarenhet av organisationsutveckling, ledarutveckling och personlig utveckling. Anna har arbetat som chef i över 10 år och har en stark förståelse för affärer, prestation, arbetsglädje och förbättrade resultat. Förändringsledning ligger henne varmt om hjärtat. I alla sina uppdrag utgår hon alltid ifrån organisationens mål för kunna att möta gruppen utifrån deras unika situation. Anna är grym på att få teamet att se helheten och vad som behöver göras för att ta nästa steg. Typiskt för Anna är hennes smittande skratt, hennes förmåga att skapa lust till förändring och hennes raka och tydliga sätt. Ingen kommer undan.

  Tel. 010-33 00 618
 • Jenny Larsson
  Ledarutevcklare

  Jenny har under hela hennes yrkesverksamma karriär ägnat sig åt utveckling på olika sätt, oavsett om det varit som ledare i linjen, konsult inom medarbetar- och ledarutveckling, HR, karriärutveckling och rekrytering, eller genom att bygga upp och driva företag. Jenny vill göra det möjligt för människor och organisationer att utvecklas och nå full potential. Det är med den övertygelsen och utgångspunkten som hon vill fortsätta skapa framgångstories med och för ledare och medarbetare som bestämt sig för att aldrig sluta växa och utvecklas. Hennes sätt att arbeta kännetecknas av passion, handlingskraft och nyfikenhet genom ett enkelt och tydligt tillvägagångsätt.

  Tel. 010-33 00 618
 • Lotta Wretblad
  Ledarutvecklare

  Lotta har arbetat med ledar- och teamutveckling i över 12 års tid som coach och processledare. Hon stöttar och utmanar team och ledare att ta ansvar för helheten och lyfta blicken för att hitta kraften i det gemensamma. Tillit, gemensamt ansvarstagande och kommunikation är nyckelord för Lotta. Hon utmanar på ett balanserat sätt och driver mot handling kopplat till verksamhet och uppdrag. På så sätt tar hon både individ och organisation längre. När Lotta inte processleder grupper eller coachar hittar vi henne på skidor i alperna eller på surfbrädan i Costa Rica.

  Tel. 010-33 00 618
 • Eva Gillander
  Ledarutvecklare

  Eva är en uppskattad, engagerad och personlig coach, team- och ledarutvecklare med lång egen erfarenhet av ledarskap och affärsutveckling i näringslivet i roller som produktchef, affärsutvecklingschef, VD samt forsknings- och utvecklingschef. Eva har förmågan att se och möta individen och gruppen och skapa drivkraft och motivation till förändring. I såväl teamutvecklingar, förändringsworkshop som ledarutbildningar utmanar hon individen och gruppen att komma vidare i sin utveckling. Genom personliga och egenupplevda erfarenheter inspirerar hon och skapar engagemang för uppgiften.

  Tel. 010-33 00 618
 • Anders Hedin
  Ledarutvecklare

  Anders Hedin har en spännande bakgrund som både cancerforskare, linjechef och författare. Idag är Anders ledarutvecklaren som alla vill ha, med sin gedigna akademiska kunskap och långa chefserfarenhet är Anders svår att slå. Han är synnerligen uppskattad som utbildare då han med sin enorma erfarenhet av eget ledarskap och konkreta och lättsamma förhållningssätt får förtroende och får med sig gruppen på en gång. Han är även verksam i internationellt och föreläser regelbundet i USA, Europa och Asien. Om du frågar honom vem som tar över jorden efter människorna, svarar han: Myrorna. Utan att blinka. Inga konstigheter.

  Tel. 010-33 00 618
Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!