Capacitet
Vi skapar det vi heter.

På riktigt.

Capacitet
Våra Ledarutvecklare

 • Charlotta Oom
  Ledarutvecklare

  Nyfiken, engagerad och positiv är omdömen som Charlotta Oom brukar få av sina uppdragsgivare. Hon gillar att tänka och arbeta både strategiskt och operativt och har en gedigen erfarenhet av att arbeta med intern och extern kommunikation, ledarskap, företagskultur och projektledning, från både näringslivet, offentlig verksamhet, ideell sektor och akademien. Hon har erfarenhet som både chef och medarbetare inom bl.a finans- media-, logistik och mötesbranschen och har drivit eget bolag som hållbarhetsrådgivare.
  Charlotta drivs av att arbeta med olika slags människor, nya produkter/tjänster och är alltid intresserad av att skapa värde och utveckling i affär samt verksamhet genom att stärka kommunikation mellan medarbetare, ledare och kunder.

  Tel. 010-33 00 618
 • Kristina Vallin
  Ledarutvecklare

  Kristina Vallin är ett energiknippe som man bara vill hänga med. Hon vet verkligen hur man fångar en grupp! Hon har en fantastisk förmåga att konkretisera strategier, att få saker att hända och därigenom skapa resultat. Kristina har en bakgrund med lång erfarenhet från både operativt och strategiskt ledningsarbete parat med många års arbete som konsult inom organisations- och ledarutveckling. Kristina hjälper idag ledningsgrupper att utvecklas och ta nästa steg och är en klippa på att guida team genom konflikter. Hon tränar ledare i allt från kommunikation och feedback till värderingsstyrning och förändringsledning.

  Tel. 010-33 00 618
 • Christina Chukman
  Ledarutvecklare

  Med sin genuina passion för människors utveckling, tron på innovation och alltid fokus på möjligheter har Christina förmågan att skapa spännande arenor för utveckling. Hon har också en förmåga att lyfta individer och grupper till en högpresterande och samtidigt harmonisk nivå – hållbarhet på riktigt. I sina möten ser hon till att röra sig från djupaste allvar till uppsluppna skratt. Hennes långa erfarenhet av att få människor, organisationer och affärer att växa gör att hon snabbt skapar trygghet vare sig hon guidar en ledningsgrupp, coachar enskilda chefer eller fasciliterar större event inom ledarskap. Hon har ett stort intresse för trendspaning och vad som gäller på marknaden. Att tillsammans med kunden designa ledarskapsprogram och inspirera till att tänka nytt är något Christina verkligen brinner för.

  Tel. 010-33 00 618
 • Ulrika Nybleus
  Ledarutvecklare

  Ulrika Nybleus är Ledarutvecklare med lång erfarenhet som chef, specialist och chefscoach inom olika branscher och företag. I sina uppdrag arbetar Ulrika som utvecklare, facilitator och rådgivare, där fokus är att en organisation och deras chefer ska utvecklas och leva sina värderingar. När det gäller sitt uppdrag som ledarutvecklare ger hon sig inte förrän målet är uppnått. Hennes förmåga att skapa långsiktiga relationer, har bidragit till många spännande uppdrag och Ulrika drivs av sitt intresse för människor i utveckling kopplat till affären. Målinriktad, engagerad och proffsig är ord som bäst beskriver Ulrika och hennes WHY är intresset för ledarskap och hur det påverkar människor, människors utveckling och människors framgång.

  Tel. 010-33 00 618
 • Sophie Tolstoy Regen
  Ledarutvecklare

  Sophie Tolstoy Regen är vår outtröttliga och ständigt nyfikna konsult inom kommunikationsträning. Hon har en enastående förmåga att ta fram varje persons bästa sida och bygga självförtroende hos dem hon möter. Sophie har en lång erfarenhet av att träna ledare i retorik och kommunikation. Hon har gjort det hos ledare på alla nivåer i näringslivet. Hon jobbar med vars och ens autenticitet och transparens i framförandet. Träningen handlar om att få budskap, röst, kropp och knopp att hänga ihop. När du har tränat med Sophie har du kunskaperna för att planera din bästa presentation och självförtroendet och lusten för att verkligen övertyga.

  Tel. 010-33 00 618
 • Jenny Larsson
  Ledarutevcklare

  Jenny har under hela hennes yrkesverksamma karriär ägnat sig åt utveckling på olika sätt, oavsett om det varit som ledare i linjen, konsult inom medarbetar- och ledarutveckling, HR, karriärutveckling och rekrytering, eller genom att bygga upp och driva företag. Jenny vill göra det möjligt för människor och organisationer att utvecklas och nå full potential. Det är med den övertygelsen och utgångspunkten som hon vill fortsätta skapa framgångstories med och för ledare och medarbetare som bestämt sig för att aldrig sluta växa och utvecklas. Hennes sätt att arbeta kännetecknas av passion, handlingskraft och nyfikenhet genom ett enkelt och tydligt tillvägagångsätt.

  Tel. 010-33 00 618
 • Eva Gillander
  Ledarutvecklare

  Eva är en uppskattad, engagerad och personlig coach, team- och ledarutvecklare med lång egen erfarenhet av ledarskap och affärsutveckling i näringslivet i roller som produktchef, affärsutvecklingschef, VD samt forsknings- och utvecklingschef. Eva har förmågan att se och möta individen och gruppen och skapa drivkraft och motivation till förändring. I såväl teamutvecklingar, förändringsworkshop som ledarutbildningar utmanar hon individen och gruppen att komma vidare i sin utveckling. Genom personliga och egenupplevda erfarenheter inspirerar hon och skapar engagemang för uppgiften.

  Tel. 010-33 00 618
 • Lotta Wretblad
  Ledarutvecklare

  Lotta har arbetat med ledar- och teamutveckling i över 12 års tid som coach och processledare. Hon stöttar och utmanar team och ledare att ta ansvar för helheten och lyfta blicken för att hitta kraften i det gemensamma. Tillit, gemensamt ansvarstagande och kommunikation är nyckelord för Lotta. Hon utmanar på ett balanserat sätt och driver mot handling kopplat till verksamhet och uppdrag. På så sätt tar hon både individ och organisation längre. När Lotta inte processleder grupper eller coachar hittar vi henne på skidor i alperna eller på surfbrädan i Costa Rica.

  Tel. 010-33 00 618
 • Anna Ferneman
  Ledarutvecklare

  Anna Ferneman har lång erfarenhet av organisationsutveckling, ledarutveckling och personlig utveckling. Anna har arbetat som chef i över 10 år och har en stark förståelse för affärer, prestation, arbetsglädje och förbättrade resultat. Förändringsledning ligger henne varmt om hjärtat. I alla sina uppdrag utgår hon alltid ifrån organisationens mål för kunna att möta gruppen utifrån deras unika situation. Anna är grym på att få teamet att se helheten och vad som behöver göras för att ta nästa steg. Typiskt för Anna är hennes smittande skratt, hennes förmåga att skapa lust till förändring och hennes raka och tydliga sätt. Ingen kommer undan.

  Tel. 010-33 00 618
 • Anders Hedin
  Ledarutvecklare

  Anders Hedin har en spännande bakgrund som både cancerforskare, linjechef och författare. Idag är Anders ledarutvecklaren som alla vill ha, med sin gedigna akademiska kunskap och långa chefserfarenhet är Anders svår att slå. Han är synnerligen uppskattad som utbildare då han med sin enorma erfarenhet av eget ledarskap och konkreta och lättsamma förhållningssätt får förtroende och får med sig gruppen på en gång. Han är även verksam i internationellt och föreläser regelbundet i USA, Europa och Asien. Om du frågar honom vem som tar över jorden efter människorna, svarar han: Myrorna. Utan att blinka. Inga konstigheter.

  Tel. 010-33 00 618
Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!