Om oss
Vi skapar det vi heter.

På riktigt.

Om oss

Vi är Capacitet - Vi skapar vad vi heter. Vi erbjuder utvecklingsinsatser och utbildningar inom ledarskap, medarbetarskap och teamutveckling. Vår målsättning är att utveckla dig som ledare och medarbetare så att du kan använda din fulla kapacitet i ditt viktiga uppdrag. Genom vårt koncept utvecklar vi helt enkelt dig, som gör skillnad.

Utveckling. På riktigt.

En digital kurs på internet är aldrig längre än ett klick bort. Men vi vet att utveckling på riktigt sker i mötet med andra människor. Därför låter vi en ledarskapscoach följa dig genom utbildningsprocessen, och ser till att det är dina behov – och din verksamhets mål som står i centrum. Vi ser också till att involvera din närmaste chef redan från början. På så sätt maximerar vi potentialen för att utbildningen verkligen kommer till nytta.

Vi bygger vår metod på forskning och erfarenhet. Därför är våra utbildningar mer än bara kurser. Hos oss börjar processen redan när du anmäler dig – och slutar inte förrän du uppnår verkliga resultat. Alltid med din utveckling och affärsnyttan i fokus.

Trestegsmodellen –  din väg till framgång

Vetenskapliga studier visar att själva utbildningen bara står för 20% av framgångsfaktorn. Grundliga förberedelser och noggrann uppföljning är nyckeln till utveckling. Därför har vi tagit fram en unik metod som vi kallar för tresteget. Där utbildningsprocessen är indelad i tre steg – alla lika viktiga för att du ska kunna förverkliga din fulla kapacitet som ledare.

Förberedelser

Vi vet att förberedelser leder till kraftigt ökade resultat – grunden till framgång läggs här. I det här steget formulerar vi målet med utbildningen samtidigt som vi får med alla på tåget.

 

Genomförandet

Utbildningen sker i grupper om max 12 deltagare. Vi lägger stor vikt på dynamik i gruppen för att hjälpa varandra att utvecklas. Vi arbetar med upplevelsebaserat lärandet, med utgångspunkt i dina utmaningar kopplat till ditt uppdrag.

 

Uppföljningen

Där andra slutar – fortsätter vi. Här ser vi till att följa upp hur du använder kunskaper från utbildningen. En digital coach hjälper dig att förverkliga den kunskap du tillgodogjort dig. Vår utbildning slutar först när du har utvecklats. På riktigt.

En del av Wise Consulting

Capacitet är en del av Wise Consulting – vi är nordens ledande konsultföretag inom HR. Vi förbättrar framtiden för företag, organisationer och människor. Med passionerade och affärsdrivna konsulter inom HRmedarbetarutveckling, ledarskapsutveckling och förändringsarbete skapar vi framgång för våra kunder. Vi får människor och företag att växa och drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre. När du anlitar oss kan du vara trygg med att du får tillgång till marknadens främsta konsulter.

Vår vision

Vårt mål är att varje medarbetare ska bli sin chefs bästa medarbetare. Och varje chef sin medarbetares bästa chef.

Vårt löfte

Vårt löfte till dig är att vi ser till att du kan förverkliga din fulla kapacitet och bli den ledare och medarbetare du vill vara. Vi kallar det för: Utveckling. På riktigt.

Vad vi tror på

Vi tror att passion, nyfikenhet och genuin kunskap är det bästa receptet för att skapa en stabil grund för framtida ledarskap och medarbetarskap. Det är något som vi själva lever efter på Capacitet. På så sätt kan vi stå för vad vi gör. På riktigt.

Häng med i vår vardag, följ oss på Instagram!

Bokning "Om oss"

* = Obligatoriska fält

Bekräfta ditt val:

Kurs: Om oss

Plats:

Datum:

Anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Sjävklart kan du boka om utbildningen eller överlåta bokningen på en annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Capacitets bokningsvillkor.

Team Leader

Marie Edvell
Team Leader

”Otroligt härligt att få reflektera och ägna tid åt mitt uppdrag som chef tillsammans med andra deltagare. Utbildningen var en riktig självförtroendboost och energipåfyllning. Nu känner jag mig mycket tryggare inför rollen som chef och det ansvar som det innebär”

Sales Director Sweden

Henrik Siverbrant
Sales Director Sweden

”Fasen vad bra denna utbildning var. Den fick mig att lyfta blicken och vilja börja göra annorlunda istället för att köra på i gamla hjulspår. Utbildningen var en ”väckarklocka”, nu är jag ännu mer konstruktiv, tydlig och direkt i min återkoppling. Att få möjligheten att reflektera kring uppdraget tillsammans med två kollegor var positivt. Nu har vi en ökad förståelse för varandra och ett ännu bättre samarbete”

East Capital

Bozenna Bengtsson
East Capital

"Den här kursen sitter kvar, tack vare ett ambitiöst upplägg och med förmånen att få fortsätta fördjupa sig via coachingen. Även om vi var en grupp så kändes det personligt. Utbildaren lyssnade på var och en, alla fick utrymme. Jag har blivit tydligare gentemot mitt team och mig själv med mål och vision samt fått verktyg att hantera olika personligheter. Kursen har verkligen stärkt mitt självförtroende i rollen som chef."


Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!