Om oss
Vi skapar det vi heter.

På riktigt.

Om oss

Vi är Capacitet - Vi skapar vad vi heter. Vi erbjuder utvecklingsinsatser och utbildningar inom ledarskap, medarbetarskap och teamutveckling. Vår målsättning är att utveckla dig som ledare och medarbetare så att du kan använda din fulla kapacitet i ditt viktiga uppdrag. Genom vårt koncept utvecklar vi helt enkelt dig, som gör skillnad.

En del av Wise Consulting

Capacitet är en del av Wise Consulting – vi är nordens ledande konsultföretag inom HR. Vi förbättrar framtiden för företag, organisationer och människor. Med passionerade och affärsdrivna konsulter inom HR, ledarskapsutveckling och förändringsarbete skapar vi framgång för våra kunder. Vi får människor och företag att växa och drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre. När du anlitar oss kan du vara trygg med att du får tillgång till marknadens främsta konsulter.

Vår vision!

Vårt mål är att varje medarbetare ska bli sin chefs bästa medarbetare. Och varje chef sin medarbetares bästa chef.

Vårt löfte!

Vårt löfte till dig är att vi ser till att du kan förverkliga din fulla kapacitet och bli den ledare och medarbetare du vill vara. Vi kallar det för: Utveckling. På riktigt.

Vad vi tror på!

Vi tror att passion, nyfikenhet och genuin kunskap är det bästa receptet för att skapa en stabil grund för framtida ledarskap och medarbetarskap. Det är något som vi själva lever efter på Capacitet. På så sätt kan vi stå för vad vi gör. På riktigt.

Så arbetar vi med GDPR

Med individens integritet i fokus har vi samlat våra tolkningar utifrån vårt tjänsteutbud för att trygga dig som kund, kandidat eller anställd – här kan du läsa mer.

Vi får ett slut på söndagsångesten!

Häng med i vår vardag, följ oss på Instagram!

Bokning "Om oss"

* = Obligatoriska fält

Bekräfta ditt val:

Kurs: Om oss

Plats:

Datum:

Anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Sjävklart kan du boka om utbildningen eller överlåta bokningen på en annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Capacitets bokningsvillkor.

Team Leader

Marie Edvell
Team Leader

”Otroligt härligt att få reflektera och ägna tid åt mitt uppdrag som chef tillsammans med andra deltagare. Utbildningen var en riktig självförtroendboost och energipåfyllning. Nu känner jag mig mycket tryggare inför rollen som chef och det ansvar som det innebär”

Sales Director Sweden

Henrik Siverbrant
Sales Director Sweden

”Fasen vad bra denna utbildning var. Den fick mig att lyfta blicken och vilja börja göra annorlunda istället för att köra på i gamla hjulspår. Utbildningen var en ”väckarklocka”, nu är jag ännu mer konstruktiv, tydlig och direkt i min återkoppling. Att få möjligheten att reflektera kring uppdraget tillsammans med två kollegor var positivt. Nu har vi en ökad förståelse för varandra och ett ännu bättre samarbete”

East Capital

Bozenna Bengtsson
East Capital

"Den här kursen sitter kvar, tack vare ett ambitiöst upplägg och med förmånen att få fortsätta fördjupa sig via coachingen. Även om vi var en grupp så kändes det personligt. Utbildaren lyssnade på var och en, alla fick utrymme. Jag har blivit tydligare gentemot mitt team och mig själv med mål och vision samt fått verktyg att hantera olika personligheter. Kursen har verkligen stärkt mitt självförtroende i rollen som chef."


Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!