Ledningsgruppsutveckling
- rätt fokus och engagemang

skapar resultat på sista raden!

Ledningsgruppsutveckling!

Varför är det så viktigt med en välfungerande ledningsgrupp? Jo, för om inte ledningsgruppen vet vad deras uppgift är, varför de finns, vilka mål som ska uppnås och hur de ska prioritera kommer det att spegla hela organisationen.

Framgångsrika ledningsgrupper består av en grupp med aktiva deltagare där alla bidrar och samverkar maximalt med utgångspunkt i respektive talang och kompetens. Förmågan att använda olikheterna i ledningsgruppen är en av nycklarna till ett effektivt och produktivt arbete som skapar framgång i hela organisationen. Tillit är också en viktig faktor när det kommer till framgångsrika ledningsgrupper.

Vi hjälper er att bli en framgångsrik ledningsgrupp

Vi arbetar med konkreta verktyg och övningar- kopplade till era utmaningar för att ni ska stå rustade att axla ert uppdrag, arbeta effektivt, hållbart och med högt engagemang.

Vi använder ett antal metoder och verktyg som säkerställer att ledningsgruppen får ut sin fulla potential. Vi använder oss av bland annat:

  • DISC – En analys som kartlägger kommunikationsstilar och beteenden
  • EQ-i – Utvärderingsverktyg för mätning av emotionell intelligens (bland annat mäter den självständighet, empati, flexibilitet, stresstålighet och optimism på individnivå)
  • GDQ – (Group Development Questionnaire) är ett effektivt verktyg som identifierar gruppens nuläge och hjälper till att utveckla och effektivisera gruppens samarbete

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din ledningsgrupp att nå nya höjder?

Kontakta oss gärna för upplägg och mer information.

Vi hörs!

Bokning "Ledningsgruppsutveckling!"

* = Obligatoriska fält

Bekräfta ditt val:

Kurs: Ledningsgruppsutveckling!

Plats:

Datum:

Anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Sjävklart kan du boka om utbildningen eller överlåta bokningen på en annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Capacitets bokningsvillkor.

Team Leader

Marie Edvell
Team Leader

”Otroligt härligt att få reflektera och ägna tid åt mitt uppdrag som chef tillsammans med andra deltagare. Utbildningen var en riktig självförtroendboost och energipåfyllning. Nu känner jag mig mycket tryggare inför rollen som chef och det ansvar som det innebär”

Sales Director Sweden

Henrik Siverbrant
Sales Director Sweden

”Fasen vad bra denna utbildning var. Den fick mig att lyfta blicken och vilja börja göra annorlunda istället för att köra på i gamla hjulspår. Utbildningen var en ”väckarklocka”, nu är jag ännu mer konstruktiv, tydlig och direkt i min återkoppling. Att få möjligheten att reflektera kring uppdraget tillsammans med två kollegor var positivt. Nu har vi en ökad förståelse för varandra och ett ännu bättre samarbete”

East Capital

Bozenna Bengtsson
East Capital

"Den här kursen sitter kvar, tack vare ett ambitiöst upplägg och med förmånen att få fortsätta fördjupa sig via coachingen. Även om vi var en grupp så kändes det personligt. Utbildaren lyssnade på var och en, alla fick utrymme. Jag har blivit tydligare gentemot mitt team och mig själv med mål och vision samt fått verktyg att hantera olika personligheter. Kursen har verkligen stärkt mitt självförtroende i rollen som chef."


Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!