Bli en bättre ledare!
Med rätt fokus och kunskaper

får du saker att hända!

Ledarutbildning

En bra ledarutbildning skapar effekt och ger resultat på sista raden. Bra ledare är det som avgör om medarbetare trivs och gör sitt yttersta för att nå sina mål. Bra ledare skapar en kultur där kreativitet och engagemang uppmuntras. Bra ledare är helt enkelt superviktigt för organisationens framgång.

Vi utgår alltid ifrån era utmaningar och situation. Genom att skräddarsy ett ledarprogram – där vi kopplar samman konkreta och enkla verktyg med era värderingar och er målbild – driver vi tillsammans ert ledarskap framåt.

Feedbacksträning, kommunikation, svåra samtal, tydliggörande av uppdraget – you name it! Vi hjälper er att skapa en ledarskapskultur med motiverade chefer som gör skillnad – på riktigt.

Alla våra utbildningar är hands-on och kan appliceras direkt i det vardagliga arbetet. Vi använder oss av ett antal metoder och verktyg som säkerställer att era ledare uppnår sin riktiga potential. Vi använder oss av bland annat av:

  • DISC – En analys som kartlägger kommunikationsstilar och beteenden
  • EQ-i – Utvärderingsverktyg för mätning av emotionell intelligens (bland annat mäter den självständighet, empati, flexibilitet, stresstålighet och optimism på individnivå)
  • GDQ – (Group Development Questionnaire) är ett effektivt verktyg som identifierar gruppens nuläge och hjälper till att utveckla och effektivisera gruppens samarbete

Kontakta oss gärna för upplägg och mer information.

Bokning "Ledarutbildning"

* = Obligatoriska fält

Bekräfta ditt val:

Kurs: Ledarutbildning

Plats:

Datum:

Anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Sjävklart kan du boka om utbildningen eller överlåta bokningen på en annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Capacitets bokningsvillkor.

Team Leader

Marie Edvell
Team Leader

”Otroligt härligt att få reflektera och ägna tid åt mitt uppdrag som chef tillsammans med andra deltagare. Utbildningen var en riktig självförtroendboost och energipåfyllning. Nu känner jag mig mycket tryggare inför rollen som chef och det ansvar som det innebär”

Sales Director Sweden

Henrik Siverbrant
Sales Director Sweden

”Fasen vad bra denna utbildning var. Den fick mig att lyfta blicken och vilja börja göra annorlunda istället för att köra på i gamla hjulspår. Utbildningen var en ”väckarklocka”, nu är jag ännu mer konstruktiv, tydlig och direkt i min återkoppling. Att få möjligheten att reflektera kring uppdraget tillsammans med två kollegor var positivt. Nu har vi en ökad förståelse för varandra och ett ännu bättre samarbete”

East Capital

Bozenna Bengtsson
East Capital

"Den här kursen sitter kvar, tack vare ett ambitiöst upplägg och med förmånen att få fortsätta fördjupa sig via coachingen. Även om vi var en grupp så kändes det personligt. Utbildaren lyssnade på var och en, alla fick utrymme. Jag har blivit tydligare gentemot mitt team och mig själv med mål och vision samt fått verktyg att hantera olika personligheter. Kursen har verkligen stärkt mitt självförtroende i rollen som chef."


Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!