Kostnadsfritt event
Välkommen att boka in dig!

Frukostseminarium 19/11 2015 Göteborg – Fuck Balance! -FULLSATT!


Det är mycket snack om balans nu. Eller snarare obalans. I våra vardagliga dialoger återkommer vi ofta till vårt behov av och strävan efter harmoni och balans. Vi förhåller oss ofta till obalansen som något störande och destruktivt. Som är i vägen!

Ledare idag utmanas i att leda under tidvis mycket utmanande och mer oförutsägbara omständigheter än tidigare. Förändringar är numera ett normaltillstånd, vilket ställer höga krav på dig som chef. Vi behöver är att hitta ett annat förhållningssätt till obalansen. Att inte känna oro över livets berg-och-dalbana och inte bekymra oss över att vi inte hittar harmonin varje dag, utan snarare förhålla oss konstruktivt till obalansen.

Så ledare; fuck balance! Vardagen består av ständig obalans. Din framgång som ledare handlar snarare om förmågan och hantera obalansen. Det krävs flexibla, fokuserade och stabila ledare för att ta dagens organisationer och medarbetare in i framtiden.

Vi ger dig under detta inspirerande frukostseminarium konkreta tips på hur!

DATUM  & TID: 19 november kl 08:00-09:00, frukost serveras från kl 07:30
PLATS: GÖTEBORG, Kungsgatan 20Jenny Larsson

SEMINARIELEDARE: Jenny Larsson, arbetar med ledar- och medarbetarutveckling, både på grupp och individnivå samt driver egen verksamhet inom yoga och mindfulness. Jenny har arbetat mycket med affärsmannaskap både operativt och som ledare. Jennys passion är att få utveckla och inspirera människor inom mental och fysisk hälsa i syfte att kunna optimera prestation, effektivitet och fokus.

 

 

Se alla våra
utbildningar & workshops

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!