Chefscoachning
utvecklar ditt ledarskap

och tar dig i mål

Chefscoachning

Ta ditt ledarskap till en ny nivå!

Chefscoachning ger dig nya infallsvinklar och guidar dig till bestående förändring, så du kan ändra sättet att arbeta tillsammans med andra. Under coachning ger vi dig konkreta råd och verktyg som du kan använda redan nästa dag på jobbet. Hands-on och konkret!

Som ledare och chef ställs du dagligen inför så väl stora som små beslut och diverse dilemman i ditt arbete. Det kan handla om förändringsarbete, affärsfrågor, vikande resultat, prioriteringar eller utmaningar med motivation hos dig eller dina medarbetare. Tillsammans med din coach får du möjlighet att utveckla ditt ledarskap och hitta nycklarna som skapar framgång.

Under en chefscoachning fokuserar vi på din situation och skapar långsiktiga beteendeförändringar och bestående resultat. Du kommer att öka din emotionella och sociala intelligens, vilket är avgörande för att vara en framgångsrik ledare i dagens snabbt föränderliga affärsvärld.

Du kommer att uppnå resultat så som:

  • Ökad självkännedom och personlig utveckling
  • Styrka att hantera och driva förändring
  • Ökad motivation, prestation, och resultat
  • Verktyg för ett hälsosamt ledarskap
  • Ökad kommunikationsförmåga
  • Trygghet i din roll som chef

Chefscoachning är perfekt att kombinera med en av våra utbildningar!

Vill du veta mer om chefscoachning? Hör av dig till oss via formuläret nedan så berättar vi mer:

Bokning "Chefscoachning"

* = Obligatoriska fält

Bekräfta ditt val:

Kurs: Chefscoachning

Plats:

Datum:

Anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Sjävklart kan du boka om utbildningen eller överlåta bokningen på en annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Capacitets bokningsvillkor.

Team Leader

Marie Edvell
Team Leader

”Otroligt härligt att få reflektera och ägna tid åt mitt uppdrag som chef tillsammans med andra deltagare. Utbildningen var en riktig självförtroendboost och energipåfyllning. Nu känner jag mig mycket tryggare inför rollen som chef och det ansvar som det innebär”

Sales Director Sweden

Henrik Siverbrant
Sales Director Sweden

”Fasen vad bra denna utbildning var. Den fick mig att lyfta blicken och vilja börja göra annorlunda istället för att köra på i gamla hjulspår. Utbildningen var en ”väckarklocka”, nu är jag ännu mer konstruktiv, tydlig och direkt i min återkoppling. Att få möjligheten att reflektera kring uppdraget tillsammans med två kollegor var positivt. Nu har vi en ökad förståelse för varandra och ett ännu bättre samarbete”

East Capital

Bozenna Bengtsson
East Capital

"Den här kursen sitter kvar, tack vare ett ambitiöst upplägg och med förmånen att få fortsätta fördjupa sig via coachingen. Även om vi var en grupp så kändes det personligt. Utbildaren lyssnade på var och en, alla fick utrymme. Jag har blivit tydligare gentemot mitt team och mig själv med mål och vision samt fått verktyg att hantera olika personligheter. Kursen har verkligen stärkt mitt självförtroende i rollen som chef."


Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!